Gooise Schaakvereniging organiseert moordend Schaakkampioenschap

eindstanden, nabeschouwingen.

Moderators: Arnold, Jacco

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Peter Hoogakker
Berichten: 472
Lid geworden op: do sep 06, 2012 19:44

Gooise Schaakvereniging organiseert moordend Schaakkampioenschap

Bericht door Peter Hoogakker » do sep 26, 2019 21:40

Gooise Schaakvereniging organiseert moordend Schaakkampioenschap

De Gooise Schaakvereniging is verheugt op zaterdag 12 oktober de allereerste editie van haar Open Goois Schaakkampioenschap te organiseren. Een spannend toernooi voor zowel huis- als clubschakers, waar voor het eerst de in schaakgeschiedenis van de regio een Gooise Schaakkampioen zal worden aangeduid!

De vereniging besteedt veel aandacht aan het creëren van een sublieme beleving van het prachtige bordspel die dag. Zo gaat het toernooi door in de kelders van De Krachtcentrale in Huizen, het prachtig gerestoreerde monumentale pand in de Havenstraat dat ooit in stond voor de elektriciteitsvoorziening voor Balatum, zal die dag eens te meer veel spanning op de borden opwekken. Als ware middeleeuwse koningen kunnen de spelers die dag de stukken schuiven en hun kruistochten aanvoeren op weg naar de ultieme titel van "Goois Schaakkampioen"!

Ook de hoofdprijs heeft een sterke link met de Gooise regio! De aloud bekende "Gooische Moordenaar", de stoomtram die begin 20e eeuw denderend door het Gooi maar liefst 117 levens opeiste, wordt weer tot leven gewekt! Een prachtig en uniek kunstwerk, gemaakt door Danny Tupang, mag als wisselprijs een jaar lang mee met de gekroonde kampioen.

Heel graag wil de schaakvereniging, naast De Krachtcentrale zelf, nog een extra sponsor met een sterke band met het Gooi werven! Een lokaal bedrijf die met evenveel trots als waarmee dit toernooi wordt georganiseerd, zijn naam wil verbinden aan dit schaakgeweld. Bij interesse horen wij dat zeer graag.

Ook zin om deel te nemen? Iedereen is van harte welkom! Er wordt geschaakt in 3 categorieën waarbij de C-categorie zich ook uitermate leent voor thuis-, hobby- en Internetschakers (deelnemen in een hogere categorie mag altijd natuurlijk). Schaken is er voor iedereen! Alle info en inschrijven op https://gooiseschaakvereniging.nl/OGS

We zien jullie graag op 12 oktober!

Met vriendelijke schaakgroet,Geoffrey Beulque

Secretaris Gooise Schaakvereniging
You're gonna hear me roar

Plaats reactie